Beste relatie,

 

In deze bijzondere tijden waar we graag als partner met u willen blijven samenwerken, wordt het steeds lastiger om u, als gewaardeerde klant, betrouwbaar te informeren over afgegeven levertijden en prijzen.

Onze verkoop binnen en buitendienst doet er alles aan om met u in contact te blijven echter zijn we daarbij volledig afhankelijk van de informatie vanuit onze leveranciers.

Dagelijks is er overleg met onze leveranciers over de te geven informatie waarbij de beschikbaarheid van de benodigde grondstoffen voor onze leveranciers de belangrijkste uitdaging is en dus zeer bepalend.

Door de jarenlange samenwerking met onze leveranciers staan we sterk.

 

Tot op heden, zijn wij nog steeds in staat gebleken om vanuit onze buffervoorraad iedereen een passende oplossing bieden.

Omdat wij graag maatwerk blijven leveren, adviseren wij u om vroegtijdig contact op te nemen met onze commerciële mensen.

Graag kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden om de levering van de door u gewenste producten zo goed mogelijk te organiseren.

 

Samen met u gaan we door deze bijzondere tijden. MORGO Folietechniek is niet alleen uw toeleverancier maar vooral uw partner!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bert Geerts

Commercieel directeur