Een overzicht van onze webinars:

 

Brandveiligheid in de gevelbouw, een HOT item!

 

Brandveiligheid in de Belgische gevelbouw, ‘een HOT item’

Ben je geïnteresseerd in de topics op het gebied van brandveiligheid in de gevelbouw?
Bekijk dan de opname van ons webinar: Brandveiligheid in de gevelbouw, een HOT item!

Jos Lichtenberg, emeritus hoogleraar Bouwinnovatie en Productontwikkeling aan de TU Eindhoven, tevens bekend van zijn ‘House of Tomorrow Today’, verricht onderzoek naar brandveiligheid in gebouwen. Hij deelt tijdens dit webinar zijn kennis op het gebied van de ontwikkeling van traditionele naar concept bouw, de ontwikkelingen van de markt van toen en nu.

Rudolf van Mierlo, Senior Adviseur Brandveiligheid bij DGMR spreekt over de wet en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid in gevels.

Ricky Kay, facades sales team manager UK & Europe van Siderise Group heeft als topic toepassingen Fire Barriers ten behoeve van compartimentering onder de aandacht gebracht.

Marc Goossens, technisch specialist bij Leegwater Houtbereiding spreekt over gevel afwerking
totaaloplossingen.

 

De regelgeving op het gebied van brandveiligheid in de gevelbouw vraagt om specifieke kennis. Graag delen wij deze met u tijdens ons Webinar: ‘Brandveiligheid in de Belgische gevelbouw, ‘een hot item’.

Sven Eeckhout, Senior Projectleider bij de Afdeling Akoestiek, Gevels en Schrijnwerk bij WTCB-CSTC-BBRI is tijdens het Webinar onze host en gastspreker. Hij deelt graag zijn kennis op het gebied van het onderzoek, toepassing, regelgeving en advies met betrekking tot brandveiligheid.

Ricky Kay, façades sales teammanager UK & Europe van Siderise Group, zal als topic toepassingen Fire Barriers ten behoeve van compartimentering binnen de gevelbouw onder de aandacht brengen.

Marc Goossens, technisch specialist bij Leegwater Houtbereiding zal spreken over gevel afwerking totaaloplossingen.

In dit Webinar komt u meer te weten over:

  • De actuele ontwikkeling brandregelgeving in België.
  • Fire Barriers als compartimentering.
  • Geteste geveloplossing.