Krimpfolie

De juiste krimpfolie voor elke toepassing

Gratis advies op maat
UV bestendig
Geluidsisolerend
Weerbestendig

Krimpfolie is een folie die zowel horizontaal als verticaal inkrimpt. Ook wel bi-axiaal krimpen genoemd. Krimpfolie wordt uit hoogwaardige folie geblazen, waardoor de folie mooier krimpt en er minder snel gaten ontstaan tijdens het krimpen. Deze folie wilt in feite weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm, dit zorgt ervoor dat het product altijd strak/stevig ingepakt zit.

Waarom krimpfolie?

Krimpfolie wordt voornamelijk gebruikt bij duurzame toepassingen. Voordeel van de krimpfolie, is dat deze schoner en stabieler is dan een reguliere inpakfolie. Krimpfolie wordt toegepast ter bescherming van uw producten tijdens opslag/tansport tegen weersinvloeden zoals regen of UV straling.

Onze krimpfolie oplossingen

Wij bieden onze krimpfolie zowel transparant als met kleur aan. Alle kleuren zijn mogelijk. De opaak (met kleur) wordt voornamelijk toegepast bij langdurig opslag zodat uw producten niet verkleuren. De mate van bescherming tegen UV belasting geven we bij krimpfolie aan in percentages, 1% is circa 6 maanden en 2% is circa 12 maanden.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van krimpfolie?

  • UV bestendig
  • Beschermend tegen weersomstandigheden
  • Stevig en stabiel bij het verpakken
  • Een snelle en makkelijke optie om uw artikelen te verpakken

De juiste krimpfolie voor iedere toepassing

In ons assortiment bieden wij voor vrijwel elke toepassing een oplossing, wat betreft de krimpfolie. De variabelen zijn de kleur, de dikte, UV bestendigheid en afmeting met een maximum breedte van 8m1 (Gevouwen).

“Morgo Folietechniek was al in een vroeg stadium bij ons project betrokken. Niet alleen als leverancier, maar nadrukkelijk ook als adviseur.”
- René de Nijs, van Metal Design Works

Advies over Krimpfolie?

Neem contact op

Morgo krimpfolie voldoet aan hoogste Europese kwaliteitsnormen

krimpfolie is een natuurlijk en milieuvriendelijk isolatieproduct gemaakt van 100% gerecycleerd krantenpapier. Het zorgt thermisch en akoestisch voor hoogwaardige isolatie van daken, houtskeletbouw, muren en vloeren, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

De kwaliteit van Morgo krimpfolie wordt zowel intern als extern streng gecontroleerd en voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen. Krimpfolie sluit perfect aan bij de ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig, energieneutraal, luchtdicht en passief bouwen.

Wilt u meer weten over Morgo krimpfolie of de Morgo Isoblow Elements?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Gratis advies op maat