PE folie

De juiste PE folie voor elke toepassing

Advies op maat
Hoge isolatiewaarden
Geluidsisolerend
Brandwerend

PE folie is een uit polyethyleen geblazen folie. Deze folie is in virgin (schone) kwaliteit en in eco (met gerecycled materiaal) verkrijgbaar.

Onze PE oplossingen

Onze PE folie wordt voornamelijk toegepast als dampremmer aan de warme zijde van een constructie om te voorkomen dat er vocht in de constructie kan intreden.. De PE folie kan geblazen worden in allerlei soorten diktes van 30mu (0.03mm) tot en met 500mu (0,5mm). Hoe dikker de folie is, des te hoger de SD waarde.

Waarom PE folie?

Om te voorkomen dat er vanuit de “warme” damp kan intreden in het element passen we een PE folie toe.  Deze folie zorgt ervoor dat vocht vanuit binnen niet in de constructie kan komen. De PE folie is de belangrijkste laag binnen het prefab bouwen.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van PE folie?

Damp-remmend, draagt bij aan de luchtdichtheid, makkelijk verwerkbaar en zorgt voor een goede vochthuishouding van de constructie.

De juiste PE folie voor iedere toepassing

In ons assortiment bieden wij voor vrijwel elke toepassing een oplossing. Van de minimale 150mu dikte tot 300mu. Als standaard bieden wij rollen van 1.50m, 2.60, 2,70 en 3.00 m x 50m aan. (Plano rollen zijn niet gevouwen rollen Tbv van de Prefab bouwers)

De rollen van 1,50 m zijn in de basis voor de dakwerkers en handelaren.

“Morgo Folietechniek was al in een vroeg stadium bij ons project betrokken. Niet alleen als leverancier, maar nadrukkelijk ook als adviseur.”
- René de Nijs, van Metal Design Works

Advies over PE folie ?

Neem contact op

Morgo PE folie voldoet aan hoogste Europese kwaliteitsnormen

PE folie is een natuurlijk en milieuvriendelijk isolatieproduct gemaakt van 100% gerecycleerd krantenpapier. Het zorgt thermisch en akoestisch voor hoogwaardige isolatie van daken, houtskeletbouw, muren en vloeren, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

De kwaliteit van Morgo PE folie wordt zowel intern als extern streng gecontroleerd en voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen. PE folie sluit perfect aan bij de ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig, energieneutraal, luchtdicht en passief bouwen.

Wilt u meer weten over Morgo PE folie of de Morgo Isoblow Elements?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Advies op maat