EPDM Lijm

De juiste EPDM Lijm voor elke toepassing

Gratis advies op maat
UV-bestendig
Geurarm
Sterk en blijvend elastisch

Morgo EPDM Lijm is een op Oxime gebaseerde neutraal uithardende siliconen voor het afdichten en verlijmen van EPDM-membraan in veel verschillende toepassingen, bijvoorbeeld in gevelwering en dakbedekking. Morgo EPDM Lijm is geurarm en daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. Het is sterk, blijvend elastisch, heeft een uitstekende hechting en is UV-bestendig, waardoor een duurzame lucht- en waterkering is gegarandeerd. Morgo EPDM Lijm is leverbaar als worsten (600ml).

Waarom EPDM lijm?

EPDM lijm wordt toegepast om diverse EPDM stroken op elkaar te verlijmen. Door de Oxime gebaseerde neutraal uitgeharde siliconen, blijft dit beter zitten dan andere lijmen die toegepast worden op EPDM producten.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van EPDM lijm?

  • De goede hechtkracht die in de testprocessen naar voren zijn gekomen.
  • Garantie op lucht-waterkering
  • UV-bestendig
  • Geurarm
  • Sterk en blijvend elastisch

Onze EPDM-lijm oplossing

Morgo EPDM Lijm is een op Oxime gebaseerde neutraal uithardende siliconen voor het afdichten en verlijmen van EPDM-membraan in veel verschillende toepassingen, bijvoorbeeld in gevelwering en dakbedekking. Morgo EPDM Lijm is geurarm en daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. Het is sterk, blijvend elastisch, heeft een uitstekende hechting en is UV-bestendig, waardoor een duurzame lucht- en waterkering is gegarandeerd. Morgo EPDM Lijm is leverbaar als worsten (600ml).

“Morgo Folietechniek was al in een vroeg stadium bij ons project betrokken. Niet alleen als leverancier, maar nadrukkelijk ook als adviseur.”
- René de Nijs, van Metal Design Works

Advies over EPDM lijm?

Neem contact op

Morgo EPDM voldoet aan hoogste Europese kwaliteitsnormen

EPDM is een natuurlijk en milieuvriendelijk isolatieproduct. Het zorgt thermisch en akoestisch voor hoogwaardige isolatie van daken, houtskeletbouw, muren en vloeren, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

De kwaliteit van EPDM wordt zowel intern als extern streng gecontroleerd en voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen. EPDM sluit perfect aan bij de ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig, energieneutraal, luchtdicht en passief bouwen.

Wilt u meer weten over Morgo EPDM of de Morgo Isoblow Elements?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Gratis advies op maat