Morgo EPDM Lijm is een op Oxime gebaseerde neutraal uithardende siliconen voor het afdichten en verlijmen van EPDM-membraan in veel verschillende toepassingen, bijvoorbeeld in gevelwering en dakbedekking. Morgo EPDM Lijm is geurarm en daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. Het is sterk, blijvend elastisch, heeft een uitstekende hechting en is UV-bestendig, waardoor een duurzame lucht- en waterkering is gegarandeerd. Morgo EPDM Lijm is leverbaar als worsten (600ml).

Waarom EPDM lijm?

EPDM lijm wordt toegepast om diverse EPDM stroken op elkaar te verlijmen. Door de Oxime gebaseerde neutraal uitgeharde siliconen, blijft dit beter zitten dan andere lijmen die toegepast worden op EPDM producten.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van EPDM lijm?

  • De goede hechtkracht die in de testprocessen naar voren zijn gekomen.
  • Garantie op lucht-waterkering
  • UV-bestendig
  • Geurarm
  • Sterk en blijvend elastisch

Onze EPDM-lijm oplossing

Morgo EPDM Lijm is een op Oxime gebaseerde neutraal uithardende siliconen voor het afdichten en verlijmen van EPDM-membraan in veel verschillende toepassingen, bijvoorbeeld in gevelwering en dakbedekking. Morgo EPDM Lijm is geurarm en daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. Het is sterk, blijvend elastisch, heeft een uitstekende hechting en is UV-bestendig, waardoor een duurzame lucht- en waterkering is gegarandeerd. Morgo EPDM Lijm is leverbaar als worsten (600ml).