Waarom kiezen voor Morgo Folietechniek
✔ Marktleider in bouwfolie
✔ Just in time delivery
✔ Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Morgo Folietechniek is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in Nederland als het gaat om bouwfolies. We beleveren en adviseren een substantieel deel van de industriële markt op het gebied van houtskeletbouw en inrichting. Maar ook onder bouwbedrijven, aannemers en groothandelbedrijven groeit onze klantenkring. Waarom kiezen onze klanten voor producten van Morgo Folietechniek?

Non-stop kwaliteitsbewaking

In ons interne laboratorium worden continu folies getest en gecontroleerd. Zijn ze optimaal waterkerend of juist dampremmend? Zijn treksterkte en UV-bestendigheid voldoende? Zo bewaken en garanderen we de kwaliteit en verzamelen we non-stop informatie die we gebruiken om onze producten te verbeteren en te vernieuwen.

Kwaliteitscertificaten

Al onze producten zijn waar nodig en waar kan voorzien van nationale, internationale of Europese kwaliteitscertificaten (onder meer CE-certificaten, DOP verklaringen en KOMO certificaten).

Vandaag voor 12:00 uur besteld, eventueel morgen geleverd

Morgo Folietechniek heeft een uitgebreid assortiment bouwfolieproducten en afdichtingstapes voor haar klanten op voorraad. Wat u vandaag voor 12:00 uur besteld, wordt eventueel morgen geleverd. Bijkomend voordeel is dat we orders compleet kunnen uitleveren: geen naleveringen, één factuur, ruime keuze, eventueel morgen geleverd. U heeft geen voorraad nodig, want die hebben wij voor u!

Just in time delivery

Ruime voorraden vinden we belangrijk. Het maakt ons flexibel. We kunnen snel schakelen en alles in één keer leveren of juist gefaseerd en ‘just in time’. Ook leveren we desgewenst bestellingen af op verschillende locaties. Moet een deel naar de bouwplaats en een deel naar de werkplaats? Geen probleem, wij leveren het af waar u het wilt hebben.

Scherp gesteld op prijs-kwaliteit

We onderscheiden ons in de markt met onze kennis, service en kwalitatief hoogwaardige producten. Maar die moeten wel betaalbaar zijn. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet te veel betalen.  Daarom zijn al onze producten competitief geprijsd en betaalt u nooit teveel voor de kwaliteit die u krijgt.

“Bij grote projecten denkt Morgo Folietechniek sterk oplossingsgericht mee. Ze brengen hun kennis veelvuldig in en adviseren gedurende het hele traject. Ze zijn altijd nauw betrokken en voor ons een betrouwbare partner.”

- Heeske Osinga, projectleider ‘ De Garaasje’


Bekijk hier onze producten

Bouwfolies

Van dak-, wand- en gevelfolies tot en met inpakfolies en vloerfolies. Al dan niet waterkerend, dampopen, UV-stabiel of isolerend. Voor iedere toepassing en ieder bouwproject bieden we innovatieve en duurzame folie-oplossingen. 

ga verder

Tapes en afdichting

Onder de naam MorgoArseal leveren we een complete lijn afdichtingstapes en aanverwante producten. Voor luchtdicht bouwen zijn hoogwaardige tapes, manchetten, afdichtingsbanden, lijmen, kitten en afdichtingsprofielen onmisbaar.

ga verder

Waterkering

In ons complete productprogramma aan waterkerende folies vindt u producten variërend van EPDM, DPC, PVC tot en met geventileerde ondervorsten, lateislabben en MorgoFormflash loodvervangers.

ga verder
Belgium version of this website