Fire Barriers voor compartimentering

FIRE BARRIERS

De brandveiligheid van de gevel gaat verder dan alleen de folie. Om te voldoen aan een brandveilige gevel is denken en ontwerpen in systemen doorslaggevend. De Fire Barriers zijn voor vliesgevel, open houten en geventileerde gevels toe te passen. Door toepassing van Fire Barriers compartimenteren we achter de gevelbekleding waardoor brand niet verder kan uitbreiden.

Gevel Detail

Na het plaatsen van de Fire Barriers blijft de noodzakelijke ventilatie achter de gevelbekleding gewaarborgd!

 

Geventileerde (open) gevels

Barriers in diverse breedtes en diktes waarmee we de geventileerde (open) gevels en vliesgevels compartimenteren achter de gevelbekleding en uitbreiden van brand voorkomen.

 

Vliesgevels

Barriers in diverse breedtes en diktes ter voorkoming van brandvoortplanting tussen vliesgevel en vloerranden.

Gerelateerd nieuws

Geen gerelateerd nieuws gevonden.


Marktleider in bouwfolie

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen we daarbij uiterst serieus. We zijn niet voor niets marktleider in bouwfolies!

Bouwbedrijven, groothandel en industrie

We bedienen heel diverse klantgroepen met onze kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide assortiment bouwfolies. Van aannemers tot industrie, we adviseren en begeleiden onze klanten van begin tot eind, om te komen tot optimale en duurzame oplossingen in de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Waarom klanten kiezen voor Morgo Folietechniek

Marktleider in bouwfolie
Just in time delivery
Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Belgium version of this website