Om van het beste eindresultaat verzekerd te zijn is het belangrijk dat u de meest geschikte bouwfolie voor uw toepassing aanschaft. Maar de folie bevestigen moet natuurlijk ook op de juiste manier gebeuren! Hieronder leggen we kort uit hoe u dat het beste kunt doen en waar u rekening mee moet houden.

Waarmee kan ik Morgo folie bevestigen?

Morgo folie bevestigen kan met nieten worden gedaan. Wij adviseren om altijd gebruik te maken van RVS nieten! Maakt u gebruik van een dampremmer? Dan raden we aan om de gedeeltes van de folie waar de nieten in zitten af te tapen. Dit kunt u gemakkelijk doen met Morgo Airseal Green of Morgo Airseal Transparant.

Waar moet ik rekening mee houden bij het bevestigen van de folie?

Brengt u Morgo Fassade folie aan op een open gevelsysteem? Dan is nieten enkel geschikt als tijdelijke bevestigingsmethode. Morgo Fassade folie moet namelijk altijd permanent bevestigd worden door middel van houtregels of alu-profielen, en aan de binnenzijde van een zelfklevende Tengelband worden voorzien.

 

Meer weten over Morgo folie en folie bevestigen?

Op de website www.morgofolietechniek.com vindt u alle technische gegevens en verwerkingsvoorschriften van de producten die Morgo Folietechniek levert. Twijfelt u over welke folie het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing? Of heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot folie bevestiging? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag met een deskundig en vrijblijvend advies op maat!