Wandfolie

✔ Makkelijk verwerkbaar
✔ Ruim assortiment
✔ Interne kwaliteits bewaking

Morgo Folietechniek B.V. werkt continu aan het ontwikkelen van nieuwe bouwfolies met betere eigenschappen en nieuwe toepassingsmogelijkheden. Wij bieden een breed scala aan verschillende soorten bouwfolies voor daken, gevels, vloeren en natuurlijk wanden. We hebben verschillende soorten wandfolie, allemaal van een hoogwaardige kwaliteit, met uiteenlopende eigenschappen.

Onze wandfolie oplossingen

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij verschillende wandfolie series voor alle denkbare toepassingen:

  • MorgoVent wandfolie

De waterkerende, dampopen wandfolie oplossingen uit de MorgoVent serie zijn verkrijgbaar met verschillende waarden op het gebied van onder andere dikte, isolatie, brandwerendheid en UV-stabiliteit. MorgoVent wandfolie biedt dan ook vele uiteenlopende toepassingsmogelijkheden.

  • MorgoFassade wandfolie

MorgoFassade is een serie met verschillende kwalitatief hoogwaardige wandfolie oplossingen, stuk voor stuk met hun eigen UV-bestendigheid, gewicht, temperatuurbestendigheid en brandklasse. Alle MorgoFassade wandfolies zijn eveneens waterkerend en dampopen.

  • ProFol wandfolie

Morgo Folietechniek B.V. biedt eveneens verschillende soorten ProFol wandfolie, zoals ProFol PE, ProFol B1 PE, Profol L en Profol Reflex. Kijk ook eens naar de mogelijkheden van Profol TLX Silver; deze lichte, gemakkelijk te verwerken hybride wand- en gevelfolie bestaat uit maar liefst 11 lagen – zes gemetalliseerde filmlagen met daartussen vijf lagen isolatiemateriaal.

Deskundig advies over wandfolie

Het is van essentieel belang om de juiste wandfolie te kiezen voor uw specifieke toepassing. Echter is het net zo belangrijk dat de wandfolie op de juiste manier wordt verwerkt; verkeerde toepassingen kunnen leiden tot vervelende problemen die bovendien onnodige kosten met zich mee kunnen brengen. Maak daarom gebruik van de kennis en expertise van Morgo Folietechniek B.V. en neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder met een deskundig advies en denken met u mee om tot de beste oplossing te komen voor elke situatie.

Wandfolie van de beste kwaliteit

Bij Morgo Folietechniek B.V. hechten we heel veel waarde aan de kwaliteit van de producten die we leveren. We hebben dan ook een eigen onderzoekslaboratorium waarbij de wandfolie oplossingen die we binnenkrijgen met behulp van geavanceerde apparatuur aan grondige tests worden onderworpen. Brandwerendheid, UV-stabiliteit, waterkerendheid en andere eigenschappen worden allemaal onder extreme omstandigheden getest. Al onze wandfolie oplossingen worden uiterst streng gecontroleerd en voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen. U bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit die u zich maar kunt wensen!

Gerelateerde producten

Alle producten

“De ontwikkelingen in de houtskeletbouw gaan razendsnel. Met name op het gebied van luchtdicht bouwen worden steeds strengere eisen gesteld. Het is fijn dat wij ook op dit vlak kunnen bouwen op Morgo Folietechniek.” 

- Arie Maat, algemeen directeur Strematek


Meer weten over wandfolie?

Morgo Folietechniek is al meer dan dertig jaar specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van bouwfolies.

Wilt u meer weten over vochtwerende of dampwerende folies?
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Uw kennispartner in bouwfolie oplossingen

Advies op maat
Belgium version of this website