De spinvlies folie die Morgo Folietechniek in haar programma heeft voor deels open gevels wordt aangeboden als MorgoFassade folie. De MorgoFassade is in verschillende kwaliteiten leverbaar, waarbij de openheid van de gevel vaak bepalend is voor de keuze van het type MorgoFassade. Alle MorgoFassade spinvlies folie beschikken over een W1 waterkerendheid en een brandklasse B-s1,d0 volgens EN-13501-1.

Hieronder de verschillende soorten spinvlies folie voor deels open gevels van Morgo Folietechniek:

MorgoFassade Slim Plus
De lichtste variant van de MorgoFassade folie is de MorgoFassade Slim. Deze drie laag folie bestaat uit twee lagen spinvlies met daartussen een High Breathable Film (HBF). Deze folie is geschikt voor een gedeeltelijk open gevel met open voegen van maximaal 10 mm en 10% van de gevel.

MorgoFassade Economic
De MorgoFassade Economic is een spinvlies met als toplaag een hoogwaardige acrylcoating en weegt ca. 200 gram per m². De MorgoFassade Economic is geschikt voor een gedeeltelijk open gevel met open voegen van maximaal 20 mm en 20% van de gevel.

MorgoFassade Standaard
De MorgoFassade Standaard is een spinvlies met als toplaag een hoogwaardige acrylcoating en weegt ca. 210 gram per m². De MorgoFassade Standaard is geschikt voor een gedeeltelijk open gevel met open voegen van maximaal 30 mm en 30% van de gevel.

MorgoFassade UV-FR
De MorgoFassade UV-FR is een spinvlies met als toplaag een hoogwaardige acrylcoating en weegt ca. 270 gram per m². De MorgoFassade UV-FR is geschikt voor een gedeeltelijk open gevel met open voegen van maximaal 40 mm en 40% van de gevel.

MorgoFassade Ultra
De zwaarste MorgoFassade met de hoogste specificaties is de MorgoFassade Ultra. Deze folie is zelfs geschikt voor open gevels met open voegen met maximaal 50 mm en 50%.