De spinvlies folie die speciaal is ontwikkeld voor dak en wand, worden door Morgo Folietechniek aangeboden als MorgoVent folie. Deze MorgoVent is in verschillende kwaliteiten leverbaar en bestaan vrijwel allen uit 3 lagen, hoewel er ook specificaties zijn waar een wapening als extra tussenlaag is toegevoegd.

Hieronder de verschillende soorten dak en wand spinvlies folie van Morgo Folietechniek:

MorgoVent 110 – Wand folie
Speciaal ontworpen als wand folie. Bestaande uit twee lagen spinvlies met daartussen een High Breathable Film (HBF) welke voor de ademende eigenschap zorgt. Door de lichte kwaliteit van het spinvlies is deze enkel geschikt voor gebruik in wanden.

MorgoVent 120 – Dak en wand folie
De lichtste variant voor gebruik op dak en wand. Ook de MorgoVent 120 bestaat uit twee lagen spinvlies met daartussen een een High Breathable Film (HBF) welke voor de ademende eigenschap zorgt.

MorgoVent 150 – Dak en wand folie
Voor wie niet voor de lichtste variant gaat is de MorgoVent een uitstekende spinvlies folie. Deze 140 gram folie bestaat uit twee lagen spinvlies met daartussen een een High Breathable Film (HBF) welke voor de ademende eigenschap zorgt.

MorgoVent 150FR Monolitisch – Dak en wand folie
Voor een dak en wand folie voorzien van een EN-13501-1 brandklasse B-s1,d0, heeft Morgo Folietechniek de MorgoVent 150FR Monolitisch. Naast de brandklasse is deze folie voorzien van een monolithisch TPU membraan, waardoor deze folie bestand is tegen temperaturen tot 100°C.

MorgoVent VX – Dak en wand folie
De MorgoVent VX is de zwaarste kwaliteit spinvlies voor dak en (gesloten) wanden. Deze folie bestaat uit 4 lagen. Naast de twee spinvliezen en het High Breathable Film die in iedere MorgoVent aanwezig zijn, bevat de MorgoVent VX een fijnmazige wapening, wat deze folie extreem sterk maakt.