Over Morgo
✔ Marktleider in bouwfolie
✔ Just in time delivery
✔ Uitgebreide kwaliteitsbewaking

De wensen van onze klanten zijn de afgelopen jaren duidelijk veranderd. De behoefte aan energiezuinig, flexibel en duurzaam bouwen is sterk gegroeid. Het past helemaal bij deze tijd.

Kennis en kwaliteit zijn leidend

Daarom zet Morgo Folietechniek sterk in op kwaliteit, kennis en de ontwikkeling van innovatieve, hoogwaardige bouwfolies en aanverwante producten die naadloos aansluiten bij het duurzaam en passief bouwen.

Uw partner in het realiseren van succesvolle bouwprojecten

Het leveren van kwaliteit geldt ook nadrukkelijk voor onze dienstverlening. We zijn te allen tijde vraagbaak, sparringpartner en adviseur voor onze klanten. Daarbij heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt, die vanaf het voortraject tot de oplevering met u meedenkt, om tot de beste, meest voordelige oplossing te komen.

Kwaliteit is niet vanzelfsprekend

Om kwaliteit te garanderen moeten we de kwaliteit van onze folies bewaken. Dat doen we dagelijks in ons eigen onderzoekslaboratorium. Met geavanceerde apparatuur testen we onder extreme omstandigheden de rek- en treksterkte, de UV-stabiliteit, de waterkerendheid en de brandwerendheid van onze bouwfolies.

Morgo Folietechniek staat voor:

  • Kwaliteit
  • Snelle levering
  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

 

Weet u waarom klanten kiezen voor Morgo Folietechniek?

“We werken veel samen met Morgo Folietechniek. Het is van ongekend belang te kunnen vertrouwen op externe partijen, waarmee je samenwerkt”

- John van ’t Hul, projectleider Hodes Bouwsystemen B.V.


Bekijk hier onze producten

Bouwfolies

Van dak-, wand- en gevelfolies tot en met inpakfolies en vloerfolies. Al dan niet waterkerend, dampopen, UV-stabiel of isolerend. Voor iedere toepassing en ieder bouwproject bieden we innovatieve en duurzame folie-oplossingen. 

ga verder

Tapes en afdichting

Onder de naam MorgoArseal leveren we een complete lijn afdichtingstapes en aanverwante producten. Voor luchtdicht bouwen zijn hoogwaardige tapes, manchetten, afdichtingsbanden, lijmen, kitten en afdichtingsprofielen onmisbaar.

ga verder

Waterkering

In ons complete productprogramma aan waterkerende folies vindt u producten variërend van EPDM, DPC, PVC tot en met geventileerde ondervorsten, lateislabben en MorgoFormflash loodvervangers.

ga verder
Belgium version of this website