BouwBeurs 2017

Van 6 t/m 10 februari 2017 ontmoet bouwend Nederland elkaar op de BouwBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Met iedere twee jaar zo’n 500 exposanten en ca. 70 000 bezoekers is de BouwBeurs dé beurs voor de uitvoerende bouw in Nederland. Morgo Folietechniek is uiteraard aanwezig. Kom naar stand 11.E053. Het Morgo Team ontmoet u graag!

Hogere kwaliteitseisen is voelbare tendens

De tendens dat er steeds hogere eisen worden gesteld aan producten en oplossingen is in de hele bouw sterk voelbaar. Uw opdrachtgevers en klanten willen vooraf goed geïnformeerd worden over verschillende mogelijkheden. Ze verwachten van u en uw leveranciers meer kennis en toegevoegde waarde om tot de juiste oplossingen voor hun probleem te komen.

Kwaliteit zit ‘m in details

Knelpunten met betrekking tot waterkerend -, luchtdicht -, en energiezuinig bouwen hebben in de praktijk vaak te maken met een goede afwerking van aansluitpunten. Daarom ontwikkelt en test Morgo Folietechniek continu nieuwe producten en oplossingen rondom thema’s als afdichting, waterkerendheid, luchtdichtheid, energiezuinig – en biobased bouwen.

Trends in de renovatie- en nieuwbouwmarkt

Energiezuinig -, luchtdicht -, en duurzaam bouwen blijven zeer actueel. Daarnaast zien we ook duidelijke trends in de renovatie- en nieuwbouwmarkt op het gebied van comfort, conceptmatig bouwen en houtskeletbouw.

Onze kennis, ervaring en oplossingen delen we graag 

Op de BouwBeurs 2017 laten we nieuwe oplossingen en productprogramma’s zien, waarmee we de kwaliteit van luchtdicht bouwen, waterkerende gevels en biobased bouwen aanzienlijk verbeteren. We laten ze zien en lichten ze toe aan de hand van diverse mock-ups.

Maak kennis met het Morgo Team op de BouwBeurs!

Kom van 6 t/m 10 februari 2017 naar de BouwBeurs 2017 en leg al uw vragen en ervaringen voor aan het team van Morgo Folietechniek. We ontmoeten u graag!

 

Het Morgo Team

BouwBeurs 2017, stand 11.E053