Morgo Folietechniek breidt uit: ‘next day delivery-garantie’ blijft gewaarborgd!

Morgo Folietechniek liep in 2016 opnieuw aan tegen de grenzen van haar opslagcapaciteit. En dat terwijl we nog maar enkele jaren geleden een behoorlijke upgrade van onze opslagcapaciteit in Zutphen hebben gerealiseerd. Zouden we nietsdoen, dan kunnen we binnen de kortste keren de ‘next day delivery-garantie’ niet meer waarmaken, met alle gevolgen van dien voor onze klanten.

Opslagcapaciteit uitgebreid met 500 palletplekken

Morgo Folietechniek heeft haar opslagcapaciteit met maar liefst 500 palletplekken uitgebreid. Meer noodzaak dan luxe, gezien de groei die we doormaken.

Klanten zijn gewend hun bestelling van vandaag morgen geleverd te krijgen. Dat dreigde in gevaar te komen doordat de markt aantrekt en we een stevige groei doormaken. Reden temeer om een extra magazijn in het Gelderse Vorden te betrekken. De opslaghal heeft een vloeroppervlak van 1000 m2 en is 7m hoog. Genoeg ruimte voor een palletopslag van drie lagen met ruimte voor maar liefst 500 extra pallets.

We helpen onze klanten bij het verwezenlijken van hun ambities

We merken dat de bouwsector weer volop in beweegt. Er wordt weer geïnvesteerd, er vindt weer woningbouw plaats en er staan grote bouwprojecten op stapel. De crisis ligt achter ons en we willen optimaal anticiperen op de toenemende vraag, zodat we kunnen inspelen op de nieuwe vraagstukken en uitdagingen van onze klanten.

Het nieuwe magazijn is slechts een schakel in de keten die bijdraagt aan optimale dienstverlening. Maar wel een die onmisbaar is en ervoor zorgt dat u in bijna alle gevallen binnen 24 uur uit voorraad uw bestelling geleverd krijgt. Zo helpen wij uw ambities te verwezenlijken!