Allen Tegen Eenzaamheid

Het Coronavirus brengt ons in een ongekende situatie en het moet nog maar blijken hoe ver wij worden beperkt in onze bewegingsvrijheid. Lastig, maar stel nu dat u een eenzame oudere bent. U komt in deze tijden de deur niet uit. Het vaste rondje supermarkt, de kaartclub, koorbijeenkomsten, maar ook familiebezoek, het zit er allemaal even niet in. Wij willen proberen daar een oplossing voor te bieden.

Hoe dan? Het idee is simpel...

Door de doelgroep een voorgeprogrammeerde tablets ter beschikking te stellen kunnen zij contacten blijven onderhouden. UwCompaan levert een kant en klaar oplossing voor dit doel. Een aantal verzorgingstehuizen maakt al gebruik van tablets en hun ervaringen zijn positief.

De kosten per tablet inclusief abonnementskosten (voor een jaar) zijn ongeveer € 500,- (alleen tablet € 299,-). U kunt hier een bijdrage aan leveren. Indien u ouderen kent die behoren tot deze doelgroep (eenzaam en minstens 70 jaar), dan kunt u ook een aanvraag doen voor een tablet met abonnement voor de duur van één jaar. Dan gaan wij hier in samenwerking met de Gemeentes Deventer en Zutphen, Carinova, Solis, MKB Deventer, Sutfene, Humanitas etc. proberen om een adoptiepartner te vinden, die dit gaat bekostigen.

Meer weten over Allen Tegen Eenzaamheid:
www.allentegeneenzaamheid.nl
Facebook
LinkedIn

Gerelateerd nieuws

Geen gerelateerd nieuws gevonden.


Marktleider in bouwfolie

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen we daarbij uiterst serieus. We zijn niet voor niets marktleider in bouwfolies!

Bouwbedrijven, groothandel en industrie

We bedienen heel diverse klantgroepen met onze kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide assortiment bouwfolies. Van aannemers tot industrie, we adviseren en begeleiden onze klanten van begin tot eind, om te komen tot optimale en duurzame oplossingen in de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Waarom klanten kiezen voor Morgo Folietechniek

Marktleider in bouwfolie
Just in time delivery
Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Belgium version of this website