Track & Trace uw zendingen

Morgo Folietechniek biedt sinds kort een nieuwe service. In samenwerking met Wessels Logistics bieden wij voor 90% van de zendingen Track & Trace. U ontvangt aan het einde van de werkdag een e-mail waarin u wordt geïnformeerd dat uw zending is geladen en wat de verwachte levertijd van uw zending is.

De e-mail bevat tevens een link waarmee u naar de Track & Trace webpagina wordt geleid. Hier wordt nog gedetailleerder informatie over de zending weergegeven. Mocht de verwachte levertijd door onvoorziene omstandigheden aangepast worden, treft u hier de meest actuele verwachte levertijd aan. Na aflevering van de order kunt u, door middel van de link onder “delivered”, de getekende vracht documenten van de zending inzien en eventueel downloaden.

Gerelateerd nieuws

Geen gerelateerd nieuws gevonden.


Marktleider in bouwfolie

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen we daarbij uiterst serieus. We zijn niet voor niets marktleider in bouwfolies!

Bouwbedrijven, groothandel en industrie

We bedienen heel diverse klantgroepen met onze kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide assortiment bouwfolies. Van aannemers tot industrie, we adviseren en begeleiden onze klanten van begin tot eind, om te komen tot optimale en duurzame oplossingen in de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Waarom klanten kiezen voor Morgo Folietechniek

Marktleider in bouwfolie
Just in time delivery
Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Belgium version of this website