Transport van folies en producten verviervoudigt

Morgo Folietechniek verviervoudigt transport van folies en producten

Het transport van al onze folies en producten naar klanten toe wordt al jaren in nauwe samenwerking met Wessels Transport uit Almelo verzorgd. “Regelmatig staat de hele parkeerplaats hier vol met vrachtwagens van Wessels”, zegt Adjunct Directeur Everhard Gerritsen lachend. 

Al tijden is het gele gevaarte waarmee Wessels Transport rijdt niet te missen op de weg. Volledig in Morgo-stijl rijdt de gele vrachtwagen al 10 jaar af en aan. Maar anno 2017 transporteert Morgo Folietechniek 4x zoveel vrachten dan 10 jaar geleden! Hoog tijd voor een extra Morgo vrachtwagen!

 

 

Vonkelnieuwe Morgo vrachtwagen

Nu de bouw volop aantrekt worden in onze magazijnen in Zutphen non-stop bestellingen samengesteld en voorbereid voor transport naar de diverse bouwlocaties van onze klanten. Om alle bestellingen van vandaag morgen bij de klant te kunnen afleveren, rijdt er sinds kort extra, vonkelnieuwe Morgo Vrachtwagen door heel Nederland.

Verminderde uitstoot met Euronorm 6

De nieuwe vrachtwagen is volledig uitgevoerd in de vernieuwde huisstijl van Morgo Folietechniek. De vrachtwagen voldoet aan de Euronorm 6 en daarmee aan de meest actuele eisen op het gebied van uitstoot. Hiermee is een grote stap gezet in het verder verminderen van de uitstoot van stikstof (NOx), fijnstof, koolmonoxide en koolwaterstoffen. Een bewuste keuze, omdat Morgo waar mogelijk milieubelasting zoveel mogelijk wil beperken.

Gerelateerd nieuws


Marktleider in bouwfolie

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen we daarbij uiterst serieus. We zijn niet voor niets marktleider in bouwfolies!

Bouwbedrijven, groothandel en industrie

We bedienen heel diverse klantgroepen met onze kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide assortiment bouwfolies. Van aannemers tot industrie, we adviseren en begeleiden onze klanten van begin tot eind, om te komen tot optimale en duurzame oplossingen in de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Waarom klanten kiezen voor Morgo Folietechniek

Marktleider in bouwfolie
Just in time delivery
Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Belgium version of this website