Nieuwe meerlaagse isolatiefolies presteren goed

Morgo folietechniek op Vakbeurs Energie met nieuwe generatie meerlaagse isolatiefolies  

Morgo Folietechniek verkoopt sinds dit jaar de ProFol TLX Silver en de MorgoVent TLX Gold, twee isolatiefolies uit de nieuwe generatie meerlaagse folies. De TLX folies presteren opvallend goed. Dat laten we zien op de Vakbeurs Energie op 4, 5 en 6 oktober in Den Bosch.

Energiezuinig en luchtdicht bouwen blijven actuele trends

De producten van Morgo Folietechniek worden continu doorontwikkeld en sluiten nauw aan bij de ontwikkelingen in de markt. Energiezuinig en luchtdicht bouwen blijven absoluut actueel. Maar in de renovatie- en nieuwbouwmarkt zien we ook duidelijke trends op het gebied van comfort, conceptmatig bouwen en houtskeletbouw.

Consument wil de zekerheid van lage energiekosten

Met name hoogwaardige, energiezuinige en comfortabele woningen staan hoog op het wensenlijstje van potentiele huizenkopers. Logisch, want een gegarandeerd laag energieverbruik geeft op de langere termijn de prettige zekerheid van lage energiekosten!

Nieuwe meerlaagse TLX folies met hoge isolatiewaarden

De TLX Gold en TLX Sliver die Morgo Folietechniek sinds kort in haar assortiment heeft, zijn superdun, reflecterend en bereiken hoge isolatiewaarden. Deze tweede generatie meerlaagse folies sluit perfect aan bij de wensen van de markt om energiezuinig, luchtdicht, slank en ruimtebesparend te bouwen.

TLX folies met Nederlandse kwaliteitscertificaten

We vinden het bij Morgo Folietechniek belangrijk dat we de TLX folies kunnen leveren met bijbehorende Nederlandse certificaten. Want kwaliteit is en blijft een speerpunt. De afgelopen jaren hebben we ons interne kwaliteitslaboratorium verder uitgebreid. Met het intern testen en doorontwikkelen van onze producten, zoals de bouwfolies, cellulose en de afdichtingsproducten, bouwen we belangrijke kennis en ervaring op en kunnen we onze producten nauw laten aansluiten bij de trends in de markt.

Kwaliteit staat of valt met goede afdichting

Met de TLX folies hebben we inmiddels positieve ervaringen opgedaan in de praktijk. De verwerking is cruciaal voor de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat. Die staat of valt met een zorgvuldige afdichting van alle naden en overige bouwkundige aansluitingen.

Morgo Folietechniek op zijn best als sparringpartner en adviseur

Met de komst van de private kwaliteitsborging wordt het werken met de juiste producten en de juiste partners in de markt steeds belangrijker. Bij Morgo Folietechniek hebben we inmiddels volop kennis en ervaring opgedaan met energiezuinig, energieneutraal en luchtdicht bouwen. Als partner en adviseur van onze opdrachtgevers doen we niets liever dan deze kennis en ervaring inzetten in vernieuwende bouwconcepten en complexe bouwprojecten.

Producteigenschappen van de nieuwe meerlaagse TLX isolatiefolies.

Gerelateerd nieuws


Marktleider in bouwfolie

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen we daarbij uiterst serieus. We zijn niet voor niets marktleider in bouwfolies!

Bouwbedrijven, groothandel en industrie

We bedienen heel diverse klantgroepen met onze kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide assortiment bouwfolies. Van aannemers tot industrie, we adviseren en begeleiden onze klanten van begin tot eind, om te komen tot optimale en duurzame oplossingen in de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Waarom klanten kiezen voor Morgo Folietechniek

Marktleider in bouwfolie
Just in time delivery
Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Belgium version of this website