NIEUW: ProFol TLX Silver | MorgoVent TLX Gold

Morgo voegt TLX Silver en TLX Gold toe aan assortiment

Bij Morgo Folietechniek werken we dagelijks aan productvernieuwing en het verbeteren van onze gehele productlijn. Door ons assortiment uit te breiden met de MorgoVent TLX Silver en ProFol TLX Gold, twee exclusieve bouwfolies, maken we daarin weer een mooie stap. 

TLX Silver en TLX Gold bieden hybride oplossing

De twee hoogwaardige TLX bouwfolies bieden een mooie hybride oplossing voor dak- wand- en gevelisolatie. De MorgoVent TLX Gold beschikt over een unieke combinatie van isolerende, dampopen en waterkerende eigenschappen. De ProFol TLX Silver is voorzien van speciaal ontwikkelde reflecterende lagen die warmte en straling tegenhouden. Beiden zorgen voor comfortabele warmte in de winter en aangename binnentemperaturen in de zomer.

Nieuwe bouwmogelijkheden en lagere isolatiekosten

De TLX Silver en TLX Gold zijn met recht uniek te noemen omdat ze over uitstekende isolerende eigenschappen beschikken en door de dunne lagen veel ruimte besparen. Dit biedt tal van nieuwe isolatiemogelijkheden. Door deze folies hoeft minder of zelfs helemaal geen ‘klassieke’ isolatie meer toegepast te worden om dezelfde, dan wel betere isolatiewaarden te behalen. Er wordt dunner en met minder materiaal gebouwd, wat qua kosten al snel voordelen biedt.

 

TLX Silver folie

ProFol TLX Silver is een dampscherm en isolatiefolie opgebouwd uit maar liefst elf lagen. De buitenzijde van de dampdichte folie is voorzien van speciaal ontwikkelde reflecterende lagen. Dankzij de reflectie van warmtestraling draagt ze in hoge mate bij aan de warmteweerstand van de constructie.

ProFol TLX Silver is hét ideale isolerende dampscherm aan de warme zijde van de gevelconstructie.

 

ProFol TLX Silver is:

 • Dampdicht
 • Reflecterend
 • Isolerend
 • Licht en eenvoudig te verwerken
 • BBA en CE gecertificeerd

Meer technische productinformatie

 

TLX Gold folie

MorgoVent TLX Gold combineert uitstekende waterkerende en dampopen eigenschappen met hoogwaardige isolatie. De waterdichte toplaag biedt maximale bescherming tegen de elementen. De reflecterende onderste laag zorgt voor optimale reflectie van warmtestraling. De bouwfolie is sd-intelligent, waardoor de ‘ademende’ eigenschappen zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid vocht in de constructie.

 

MorgoVent TLX Gold is:

 • Waterkerend
 • Dampopen
 • Reflecterend
 • Isolerend
 • Licht en eenvoudig te verwerken
 • BBA en CE gecertificeerd

Meer technische productinformatie

TLX Silver en TLX Gold binnen 24 uur geleverd

Uw voorraad ligt in ons magazijn. We leveren zoals altijd ProFol TLX Silver en de MorgoVent TLX Gold binnen 24-uur op iedere gewenste locatie in Nederland en Belgie. 

 

Gerelateerd nieuws


Marktleider in bouwfolie

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen we daarbij uiterst serieus. We zijn niet voor niets marktleider in bouwfolies!

Bouwbedrijven, groothandel en industrie

We bedienen heel diverse klantgroepen met onze kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide assortiment bouwfolies. Van aannemers tot industrie, we adviseren en begeleiden onze klanten van begin tot eind, om te komen tot optimale en duurzame oplossingen in de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Waarom klanten kiezen voor Morgo Folietechniek

Marktleider in bouwfolie
Just in time delivery
Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Belgium version of this website