Morgo Folietechniek levert een breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige wandfolies. Een deel hiervan is ook geschikt voor toepassingen op (gedeeltelijk) open gevels. Maar welke Fassade folie is nu het best geschikt voor uw project?

Welke Fassade folie moet ik hebben?
Om te bepalen wat de juiste Fassade folie voor uw project is, dient u rekening te houden met de openheid van de gevel. Met andere woorden, in welke mate de Fassade wordt blootgesteld aan UV-straling. Hoe groter de voeg, hoe meer de folie onderhevig is aan de schadelijke effecten van UV-straling – dus hoe beter de UV-bestendige eigenschappen van de folie moeten zijn.

Om u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze hebben we hieronder de meest voorkomende open voegmaten op een rijtje gezet, en welke Fassade folie hier geschikt voor is:

Open voeg / Openheid gevel Fassade folie
Max. 20mm / 20% per vierkante meter MorgoFassade Economic
Max. 30mm / 30% per vierkante meter MorgoFassade Standaard / Standaard-Xtra
Max. 40mm / 40% per vierkante meter MorgoFassade UV-FR
Max. 50mm / 50% per vierkante meter MorgoFassade Ultra

Meer weten over Fassade folie?
Mocht u het ondanks het bovenstaande overzicht lastig vinden om te bepalen welke Fassade folie u moet hebben voor uw open gevel, aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen. De specialisten van Morgo Folietechniek zijn u graag van dienst met een deskundig advies!