Morgo Firetdoek is een non-woven vliesdoek dat behoort tot de Specials in ons assortiment. Deze damp-open bouwfolie is speciaal ontwikkeld voor binnen toepassingen en beschikt over goede akoestische, brandwerende en vocht- en schimmelbestendige eigenschappen.

Mag Morgo Firetdoek buiten onder balkons toegepast worden?

Morgo Firetdoek is bijzonder geschikt voor het afwerken van binnenwanden en binnenplafonds met open latten, alsmede voor verschillende geperforeerde plafondsystemen. Het is een esthetische oplossing die inkijk in de constructie helpt voorkomen. Morgo Firetdoek is echter minder geschikt voor buiten toepassingen. Ondanks het feit dat bouwfolies onder balkons in mindere mate aan de weersinvloeden en UV licht worden blootgesteld, raden we toch aan om voor een andere bouwfolie te kiezen. Toepassing in de buitentoepassing altijd in overleg met u Morgo contactpersoon.

Welke bouwfolie is altijd geschikt voor toepassingen onder balkons?

Voor toepassingen onder balkons kunt u het beste gebruik maken van een van onze MorgoFassade bouwfolies, zoals bijvoorbeeld MorgoFassade Standaard. Deze bouwfolie is net als Morgo Firetdoek geschikt voor toepassingen op gedeeltelijk open constructies, maar biedt een hogere temperatuurbestendigheid (tussen de -40°C en +100°C).

Meer weten over Morgo Firetdoek?

Voor alle technische gegevens en verwerkingsvoorschriften van de hierboven genoemde producten kunt u terecht op www.morgofolietechniek.com. Twijfelt u over welke dakfolie het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing? Neem gerust even contact met ons op! Morgo Folietechniek helpt u graag met een deskundig advies.