Partner in
bouwfolie-oplossingen

Wij denken graag met u mee

Adviesgesprek aanvragen
✔ Marktleider in bouwfolie
✔ Just in time delivery
✔ Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Productcategorieën

Bouwfolies

Van dak-, wand- en gevelfolies tot en met inpakfolies en vloerfolies. Al dan niet waterkerend, dampopen, UV-stabiel of isolerend. Voor iedere toepassing en ieder bouwproject bieden we innovatieve en duurzame folie-oplossingen. 

ga verder

Tapes en afdichting

Onder de naam MorgoArseal leveren we een complete lijn afdichtingstapes en aanverwante producten. Voor luchtdicht bouwen zijn hoogwaardige tapes, manchetten, afdichtingsbanden, lijmen, kitten en afdichtingsprofielen onmisbaar.

ga verder

Waterkering

In ons complete productprogramma aan waterkerende folies vindt u producten variërend van EPDM, DPC, PVC tot en met geventileerde ondervorsten, lateislabben en MorgoFormflash loodvervangers.

ga verder

Hulpmiddelen

Morgo Folietechniek beschikt over een heel scala aan functionele en vooral doelmatige hulpmiddelen. Veelal op maat gemaakt en bedoeld om bouwfolies, waterkerende- en isolatieproducten zorgvuldig, naadloos, luchtdicht, snel en veilig te verwerken.

ga verder

Duurzame isolatie

Morgo Cellulose is een duurzame isolatie-oplossing voor hoogwaardige thermische isolatie van daken, vloeren en muren. De milieuvriendelijke cellulosevlokken worden vervaardigd uit gerecycled krantenpapier en zijn eenvoudig in te blazen met de Isoblow inblaasapparatuur.

ga verder

Totaaloplossingen

Morgo Folietechniek zet sterk in op kennis, kwaliteit en de ontwikkeling van innovatieve totaaloplossingen voor complexe bouwsituaties.

Heeft u vragen of behoefte aan specialisten die met u meedenken?

Wij zijn te allen tijde uw vraagbaak, sparringpartner en adviseur. Samen komen we tot de beste oplossing!


Adviesgesprek aanvragen

“We werken al jaren op een uitstekende manier samen met Morgo Folietechniek. Het is prettig werken met een partij die zoveel kennis en ervaring in huis heeft en ook nog eens een totaaloplossing kan leveren”

Heeske Osinga, projectleider ‘ De Garaasje ’

Marktleider in bouwfolie

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen we daarbij uiterst serieus. We zijn niet voor niets marktleider in bouwfolies!

Bouwbedrijven, groothandel en industrie

We bedienen heel diverse klantgroepen met onze kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide assortiment bouwfolies. Van bouwbedrijven tot industrie, we adviseren en begeleiden onze klanten van begin tot eind, om te komen tot optimale en duurzame oplossingen in de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Waarom klanten kiezen voor Morgo Folietechniek

Marktleider in bouwfolie
Just in time delivery
Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Uw kennispartner in bouwfolie oplossingen

Advies op maat

Laatste projecten

Kennisbank artikelen

Laatste Morgo nieuws

Allen Tegen Eenzaamheid

Het Coronavirus brengt ons in een ongekende situatie en het moet nog maar blijken hoe ver wij worden beperkt in onze bewegingsvrijheid. Lastig, maar stel nu dat u een eenzame oudere bent. U komt in deze tijden de deur niet uit. Het vaste rondje supermarkt, de kaartclub, koorbijeenkomsten, maar ook familiebezoek, het zit er allemaal even niet in. Wij willen proberen daar een oplossing voor te bieden.

Meer lezen

Fire Barriers voor compartimentering

De brandveiligheid van de gevel gaat verder dan alleen de folie. Om te voldoen aan een brandveilige gevel is denken en ontwerpen in systemen doorslaggevend. De Fire Barriers zijn voor vliesgevel, open houten en geventileerde gevels toe te passen. Door toepassing van Fire Barriers compartimenteren we achter de gevelbekleding waardoor brand niet verder kan uitbreiden.

Meer lezen

Waarom bouwfolie onder beton verstandig is

Een betonvloer storten is geen rocket science, maar er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Zo is goede isolatie bijvoorbeeld verstandig. Het beschermt de vloer tegen kou en vocht. De oplossing? Bouwfolie onder het beton. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

 

Meer lezen

Wat verstaan we onder duurzaam bouwen?

Duurzaam is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Een breed begrip, dat inmiddels in vele sectoren is geïntegreerd. Duurzame koffie, duurzame chocolade, duurzaam ondernemen en ook duurzaam bouwen is anno 2019 de norm. Maar wat is het precies? Alle ins & outs!

Meer lezen
Belgium version of this website