Dakfolie

✔ Waterkerend, damp-open
✔ UV-gestabiliseerd
✔ Mechanisch sterk

Dakfolie

Bij Morgo Folietechniek B.V. werken we constant aan het ontwikkelen van nieuwe bouwfolies die nog betere eigenschappen hebben en nog meer toepassingen mogelijk maken. We bieden een zeer uitgebreid assortiment dakfolies, geschikt voor zowel de binnen- als de buitenzijde van uw dak. U heeft daarbij keuze uit diverse varianten met uiteenlopende eigenschappen op het gebied van dikte, isolatiewaarde, UV-stabiliteit en brandwerendheid.

Onze dakfolie oplossingen

Om voor elk project de juiste oplossing te kunnen bieden, levert Morgo Folietechniek B.V. diverse dakfolie series. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • MorgoTop Standaard

MorgoTop Standaard dakfolie is dé keuze voor grote projecten. Deze veelzijdige dakfolie, die ontwikkeld is voor de buitenkant van licht hellende daken, biedt een duurzame bescherming van de dakconstructie.

  • MorgoTop Solar

MorgoTop Solar is speciaal ontwikkeld voor toepassingen met een hoge temperatuur- en/of condensbelasting. Zo is het een prima keus in combinatie met zonnepanelen, metalen daken en zwarte dakpannen.

  • MorgoVent Metal

Zoals de naam al doet vermoeden is MorgoVent Metal ontwikkeld voor toepassingen in combinatie met metalen dakconstructies. Deze dakfolie beschikt over waterkerendheidsklasse W1 en zorgt ervoor dat condenswater optimaal wordt afgevoerd.

Kwalitatief hoogwaardige dakfolie

Bij Morgo Folietechniek B.V. streven we continu naar het leveren van de beste kwaliteit. Alle dakfolies die wij verkopen worden in ons eigen onderzoekslab aan grondige controles onderworpen. Zo worden eigenschappen als waterkerendheid, UV-stabiliteit en brandwerendheid onder extreme omstandigheden getest. Daarbij zorgen we ervoor dat onze producten stuk voor stuk aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen voldoen.

De juiste dakfolie voor elke toepassing

Morgo Folietechniek B.V. adviseert u graag over welke dakfolie het best geschikt is voor uw project. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de verwerking van onze producten, om toepassingsfouten en onnodige kosten te voorkomen. Onze mensen beschikken over een jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bouwfolies en helpen u graag om de beste oplossing te vinden!

Gerelateerde producten

Alle producten

Meer weten over dakfolie?

Morgo Folietechniek is al meer dan dertig jaar specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van dakfolie.

Wilt u meer weten over dakfolie? Neem contact op met Morgo Folietechniek B.V. voor een advies op maat over de juiste dakfolie.

Uw kennispartner in bouwfolie oplossingen

Advies op maat
Belgium version of this website