Morgo Folietechniek is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in Nederland als het gaat om bouwfolies. We beleveren en adviseren een substantieel deel van de industriële markt op het gebied van houtskeletbouw en inrichting. Maar ook onder bouwbedrijven, aannemers en groothandelsbedrijven groeit onze klantenkring. Waarom kiezen onze klanten voor producten van Morgo Folietechniek?

Non-stop kwaliteitsbewaking

In ons interne laboratorium worden continu folies getest en gecontroleerd. Zijn ze optimaal waterkerend of juist dampremmend? Zijn treksterkte en UV-bestendigheid voldoende? Zo bewaken en garanderen we de kwaliteit en verzamelen we non-stop informatie die we gebruiken om onze producten te verbeteren en te vernieuwen.

Kwaliteitscertificaten

Al onze producten zijn waar nodig en waar kan voorzien van nationale, internationale of Europese kwaliteitscertificaten (onder meer CE-certificaten, DOP verklaringen en KOMO certificaten).

Vandaag voor 12:00 uur besteld, eventueel morgen geleverd

Morgo Folietechniek heeft een uitgebreid assortiment bouwfolieproducten en afdichtingstapes voor haar klanten op voorraad. Wat u vandaag voor 12:00 uur besteld, wordt eventueel morgen geleverd. Bijkomend voordeel is dat we orders compleet kunnen uitleveren: geen naleveringen, één factuur, ruime keuze, eventueel morgen geleverd. U heeft geen voorraad nodig, want die hebben wij voor u!

Just in time delivery

Ruime voorraden vinden we belangrijk. Het maakt ons flexibel. We kunnen snel schakelen en alles in één keer leveren of juist gefaseerd en ‘just in time’. Ook leveren we desgewenst bestellingen af op verschillende locaties. Moet een deel naar de bouwplaats en een deel naar de werkplaats? Geen probleem, wij leveren het af waar u het wilt hebben.

Scherp gesteld op prijs-kwaliteit

We onderscheiden ons in de markt met onze kennis, service en kwalitatief hoogwaardige producten. Maar die moeten wel betaalbaar zijn. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet te veel betalen.  Daarom zijn al onze producten competitief geprijsd en betaalt u nooit teveel voor de kwaliteit die u krijgt.

Rollen op maat gesneden

Morgo Folietechniek BV heeft de mogelijkheid om voor u de rollen op maat te snijden. Voordeel hiervan is dat de folie professioneel, snel, efficiënt en met strakke snijranden wordt gesneden. 

Tegen een geringe meerprijs kunnen wij het volgende voor u op maat snijden:
– MorgoVent
– MorgoFassade
– MorgoTop
– MorgoFol
– Profol PE (alleen plano rollen)
– Profol Varia
– Profol L
– Profol Reflex
– EPDM folie
– PVC folie
– Airseal Black Tape
– Airseal Black UV-FR Tape

Afname gaat per volle rol en snijden vanaf 60mm.

Neem contact met ons op voor meer informatie.