De wensen van onze klanten zijn de afgelopen jaren duidelijk veranderd. De behoefte aan energiezuinig, flexibel en duurzaam bouwen is sterk gegroeid. Het past helemaal bij deze tijd.

Kennis en kwaliteit zijn leidend

Daarom zet Morgo Folietechniek sterk in op kwaliteit, kennis en de ontwikkeling van innovatieve, hoogwaardige bouwfolies en aanverwante producten die naadloos aansluiten bij het duurzaam en passief bouwen.

Uw partner in het realiseren van succesvolle bouwprojecten

Het leveren van kwaliteit geldt ook nadrukkelijk voor onze dienstverlening. We zijn te allen tijde vraagbaak, sparringpartner en adviseur voor onze klanten. Daarbij heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt, die vanaf het voortraject tot de oplevering met u meedenkt, om tot de beste, meest voordelige oplossing te komen.

Kwaliteit is niet vanzelfsprekend

Om kwaliteit te garanderen moeten we de kwaliteit van onze folies bewaken. Dat doen we dagelijks in ons eigen onderzoekslaboratorium. Met geavanceerde apparatuur testen we onder extreme omstandigheden de rek- en treksterkte, de UV-stabiliteit, de waterkerendheid en de brandwerendheid van onze bouwfolies.

Morgo Folietechniek staat voor:

  • Kwaliteit
  • Snelle levering
  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

Weet u waarom klanten kiezen voor Morgo Folietechniek?